Slagter Primby

Årets nytårsmenu 2019

Slut året med manér

Nytårsaften er en rigtig festaften. Året skal sluttes af med manér, og maden spiller naturligvis en ganske stor rolle. Dine forberedelser og din fest bliver lidt hyggeligere, når du kan slippe for planlægning, indkøb og tilberedning af nytårsmiddagen. Du kan i stedet for koncentrere dig om at nyde årets sidste aften.

Din slagter har kreeret en fantastisk menu specielt til nytårsaften – og du og dine gæster får gennem de mange smagsoplevelser en tydelig fornemmelse af, at menuen er udført af fagfolk. Intet er overladt til tilfældighederne, når vi skal fremtrylle det bedste til dig på denne festaften.

Nytårsmenu
4 retter Pr. person kr.
349,00

Tilvalg
Caviar til Pr. person kr.
149,00
Charcuteribrættet til 4-6 personer kr. 199,00
Kransekage Pr. person kr. 35,00

Forret Slagtertapas

Coppa med baconmayo på sprød vaffel, minivaffel med en rilette af plukket laks samt puffet flæskesvær.

Til forret er der sammensat 3 lækre snacks, der sammen med et glas champagne er det perfekte match til dronningens nytårstale. Coppa er en italiensk inspireret nakkefilet, der er saltet og lufttørret. Den smelter på tungen og har en fantastisk umami-smag. Her anrettet på en sprød vaffel med baconmayo. En minivaffel fyldt med lækker rilette af plukket varmrøget laks rørt op med creme fraiche, mayonnaise samt lækre friske krydderurter.
Desuden har slagteren lavet sit signaturprodukt: flæskesvær.
Det er altid en sikker vinder.

Mellemret

Paupiette af vesterhavsfisk med soufflefars i skummende fiskebisque, tomatconcassé samt kørvel og skorzonerrodchips.

Til mellemret kommer der fisk på tallerkenen i form af en paupiette af vesterhavsfisk med en soufflefars. Paupiette er et fransk udtryk for en slags roulade med fyld i midten. Her er det en lækker fiskesoufflefars med krydderurter. Paupietten dampes og servers i en forrygende skummende fiskebisque, der vækker alle smagssanser og med små stykker tomat og sprøde skorzonerrodchips til at fuldende smagsbombardementet. En skilt grøn olie hældes på til sidst.

Hovedret

Oksemørbrad & braiseret svinekæbe med puffet kartoffelknas, pommes macaire, kraftig sauce mystery, syltede løg og bagte rodfrugter delux.

Ved hovedretten træder slagteren virkelig i karakter. Du og dine gæster skal forkæles med to slags kød, og kun det bedste er godt nok. Oksemørbraden er smørmør, saftigt og fuldstændig reel. Svinekæben falder nærmest fra hinanden, bare du kigger på den. Glaseret op i en dejlige sauce og med puffet kartoffelknas er dette en himmerigsmundfuld. Pommes macaire er kogte og knuste kartofler smagt til med rigeligt smør samt krydderurter, herefter lagt i pres til en slags kartoffellagkage. Spækket med smag. Sauce mystery er en sauce, hvor vi har brugt al vores slagterviden og kogt det ind til verdens bedste sauce. Den er kraftig og raffineret med et touch af orientalske krydderier. Der følger lækkert tilbehør med som består af syltede rødløg og ovnbagte rodfrugter delux.

Dessert

Triple chokoladebar med guldkugler, ganache og mousse, hindbærcoulis og bær samt hjemmelavet karamelis ”semifreddo” style.

Nytårsdesserten indeholder det, vi alle kan godt kan lide.
Det er en smagsbombe af en chokoladebar lavet på den fineste chokolade fra Callebaut. Tre forskellige lag. Cremet karamelis og friske bær i en dejlig hindbærcoulis. Der er leget med konsistenserne. Det bløde, det sprøde og måske noget der puffer i munden.

Tilvalg til nytårsmenuen

Apperizer Caviar

10 g Oscietra Royal Caviar fra Italien med smørstegte blinis, fed creme fraiche, syltede rødløg samt karse.

Udvid nytårsmenuen og start nytårsaften med god stil. Ægte Oscietra Royal Caviar på små smørstegte blinis med fed creme fraiche og let syrlige rødløg er perfekte til et glas bobler.

Appetizeren købes som tilvalg til nytårsmenuen.

Natmadskit Charcuteribrættet

Slagterens signaturprodukter. Brættet består af leverpostej, løgpølse, snackpølser, lufttørret skinke, spegepølse, rullepølse samt krydderfedt og syltesager.

Når nytårsfestlighederne er ved at lakke mod enden – ud på de små timer er det godt at have et ekstra kort på hånden. Slagterens charcuteribræt kan bruges til enten natmad eller som morgenmad dagen derpå. Et udvalg af lækre charcuteriprodukter samt lidt smørelse og syltesager.

Natmadskittet købes som tilvalg til nytårsmenuen.

Kransekage

Spring ind i det nye år med et lækkert stykke kransekage.

En kransekage er en kage, der består af marcipan, sukker og æggehvider. I Danmark har vi tradition for at nyde et stykke kransekage nytårsaften. Den serveres ved årsskiftet kl. 00:00 med et glas champagne, mens der synges ”Vær velkommen, Herrens år”.

Kransekage købes som tilvalg til nytårsmenuen.

Bliv opdateret og tilmeld dig nyhedsbrevet

Jeg accepterer betingelserne.